Print

LAS VEGAS USA 2016

Written by Roy Mikes. Posted in Trips USA

DAG 1

Vandaag vrijdag 29 april 2016 onderweg naar wederom Las Vegas. De vlucht naar Salt Lake City vertrekt 9.50 uur. Met de meivakanties en een tekort aan personeel op Schiphol ook weer geen minuut te vroeg. Uiteindelijk met een oorspronkelijk geplande vlucht van ruim 11 uur waren we in 10 uur in Salt Lake City. De layover was 3 uur wat voldoende tijd gaf om even iets te eten. Ondanks dat Delta je volstopt met eten en drinken pfff. Enige pech was dat het entertainment systeem wat haperde. Maar met een tegoed van $50 kon ik daarmee leven. Prima service van Delta. Daar overgestapt met een vlucht van een uurtje. Welkom Las Vegas. Voelt bijna als thuiskomen na zo vaak geweest te zijn. Met de taxi naar Treasure Island om daar even neer te ploffen op bed. Dat even neer ploffen werd een hazenslaapje van 1,5 uur. Niet handig wel nodig.

De avond was jong maar wetende dat je je slaap moet nemen niet te laat gemaakt. Nog even $135 gecashed aan de BlackJack tafel en toen slapen.

 

DAG 2

Vandaag zaterdag 30 april 2016. En ja hoor, 24.00 uur, 2.00, 3.51 uur wakker. Jetlag. Uiteindelijk toch nog kunnen slapen tot 8.30 AM. Maar het was een gebroken nacht. Het weer iets weinig aan de verbeelding over. Regen!!!!. Ongekend hier hoe hard het regende. Dus relaxen en het zwembad zat er niet in. Althans het zwembad zeer zeker niet. Dus na wat mails weggewerkt te hebben eens rustig de strip verkend. Gewinkeld en gegeten in The Forum Shops at Caesars. Het blijft een stad waar je je geld wel kwijt komt.

Tegen de avond met een aantal EMC business Partners gaan eten bij uiteraard Outback. Gezellig met een 15 personen gegeten. Na het eten richting TI (Treasure Island) om daar nog gezellig te borrelen en een kaartje te leggen. Dat laatste had ik beter die dag kunnen skippen. Ik sta op verlies. Tegen 0.30 AM eens richting bed gekropen. Morgen een drukke dag en vroeg opstaan.

 

DAG 3

Vandaag zondag 1 mei 2016. De dag begint met fantastisch weer. Helaas weer te vroeg wakker. 6.45 AM opgestaan om snel een ontbijtje te scoren bij de starbucks. 8.15 present bij de vBar. Vandaag gaan we met een 40tal klanten en Business partners Ziplinen in Boulder City. Dit is een kleine plaats bij Hoover Dam