• A Guide to Disaster Recovery in the CloudLearn how VMware vCloud¬ģ Air‚ĄĘ Disaster Recovery provides an affordable cloud-based solution to protect your applications and data.
  Please register now for a free copy of this e-book.

  Download
 • ¬†Dell EMC Elect 2017¬†

  Dell EMC Elect represents an unprecedented opportunity for members to receive exclusive access, privileges, and status in appreciation for their contributions to the Dell EMC community.

  Read more

 • Demo Image Everything you need and nothing you don‚Äôt. EMC MOBILE is the essential tool for those of us who live EMC. Now your documentation library is available and in-sync online or off direct from the EMC Cloud

  Download

 • Mikes AppMikes.eu App listed in Top Free Business App Windows Store. This simple but very clear app shows all the new posts from this site. Available for Windows 8 and 10. Try it out!

  Download
 • Demo ImageWhy Advertise on Mikes.eu

  Mikes.eu traffic varies depending on the post. We have a VERY focused audience in the Virtualization, Storage and Cloud Marketing space. We have been ranked in the top 5 of Favorite Independent Blogger and one of the most visited website.

Print

Las Vegas USA 2013

Written by . Posted in Trips USA

DAG 1

Donderdag 2 mei, onderweg naar Schiphol Amsterdam, De vlucht naar Detroit vertrekt 13.20 uur. Met genoeg tijd op de klok aangekomen was het een behoorlijke drukte op Schiphol. Hoe kon het ook anders, schoolvakanties. Dus redelijk op tijd een vlucht van bijan 9 uur om op Detroit aan te komen gehaald. Daar hadden we 2 uur de tijd om onze vlucht naar Las Vegas voort te zetten. Eenmaal in het vliegtuig roept de piloot dat het minimaal een uur vertraging heeft ivm werkzaamheden op een landingsbaan in Vegas. En door de wind moeten alle vliegtuigen op de zelfde landingsbaan landen. Dit lukt maar met 30 per uur. Afijn de piloot heeft zo hard doorgevlogen dat uiteindelijk we maar 20 minuten later aankwamen. Yes, we zijn geland op McCarran International Airport. Bij de Car rental de auto opgepikt en richting hotel de Venetian gereden. Dat is een ritje van pak m beet 10 minuutjes. Eenmaal ingecheckt wat nogal een uitdaging was vanaf de parking tot aan de frontdesk te komen. lift in, lift uit hoekje om en weer terug etc. Zo eindelijk op bed en alweer meer dan 24 uur wakker.

 

DAG 2

Vrijdag 3 mei, 5.45 uur wakker. Dat valt nog mee. Had erger verwacht. Even weer een geweldig ontbijtje gescoord in de Venetian hmm, en toen onze trip vervolgt naar Zion Park. Enkele rit 3 uur. Bergen, bergen en nog eens bergen. Het weer is geweldig, lucht is blauw en de temperatuur heeft ergens de 35 graden aangetipt. Een leuk plaatsje voordat we bij Zion aan kwamen was Hurricane en Springdale. Voorral de laatste was er helemaal op voorbereid veel toerisme te ontvangen. Het had een echt CowBoy stijl. Hier hebben we op de terugweg dan ook even gegeten. Chantal wat frietjes en ikzelf een Burger. Ohja met twee vazen Cola. Mijn god, echt niet normaal. Zion was bijzonder mooi. Een geweldig park met een heel aparte rotsformatie. Bijzonder om te zien hoe zich dat door de jaren heeft kunnen vormen. Tevens zag je buiten het park aan de rotsstructuur dat er ook uitlopers van de Grand Canyon waren. Het was gelukkig niet druk in het Park. Zal wel komen omdat het vrijdag was en geen weekend. Natuurlijk nog heel veel foto's genomen. Op de terugweg even bijgetankt en weer terug naar Las Vegas. Zo vroeg de Tankhoudster nog of ik daar was voor de 'races'. Ik had wel borden zien staan maar er verder niet echt op gelet. schijnt toch een 'big thing' te zijn met veel nationaliteiten van buiten de US.  Zo ben je toch alweer snel een hele dag onderweg met de nodige kilometers op de teller. Yep de afstanden hier he... Chantal even een beetje wegwijs gemaakt op de Strip. En uiteindelijk wat erg laat voor de maag gegeten bij outback steakhouse. Yep een oude bekende voor een behoorlijke lekkere steak. Zoals verwacht zelfs zo laat nog topdrukte. Hier hebben we al gauw nog 30 minuten moeten wachten voordat we naar onze tafel konden.

 

DAG 3

Zaterdag 4 mei, We slapen redelijk goed zijn alleen heel vroeg wakker. Maar dat geeft tenminste een lange dag. Het is alweer warm vandaag, en het word warmer. Zo'n 35 graden. Eerst ontbijten bij Denny's om de hoek bij de Venetian. Uiteraard maakt het niets uit waar je eet je krijgt toch overal dezelfde ontbijt. Hier was het op het bankje aanschuiven zo druk. 10 minuten wachten voordat we plaats konden nemen. Eindelijk aan tafel aan de prat geslagen met mensen uit Mississippi. Dat is wel typerend voor de mensen hier, houden zich snel aan de praat met je. Na ons ontbijt vandaag Hoover Dam. Dit is maar 45 minuten rijden. Enkele kilometers van te voren kan je een helikopter vlucht doen over het meer en de Hoover Dam. Dit is een vlucht van ongeveer 5 minuten al duurt het gevoelsmatig langer. Wel mooi om de Hoover dam met z'n structuur vanuit de lucht te zien. Na de vlucht doorgereden naar Hoover Dam. Auto geparkeerd en te voet over de Hoover Dam. Je ziet het waterpeil met de jaren dalen en vraag je af wat er gebeurt als alles is opgedroogd daar. Zoveel regen valt daar niet. In de middag nog even een foto bij het bekende 'fabulous vegas sign' waar we toevallig tegen een delegatie EMC'ers aanliepen en Nederlanders. Daar even met Elvis op de foto om onze trip te vervolgen over de strip. Weer lang geslenterd over de strip en blij dat ik goede schoenen aan had. Halverwege een pitstop in het HardRock cafe. Met en met beginnen zich mensen te melden die aangekomen zijn in Las Vegas.

De avond was kort voor ons aangezien we toch weer redelijk moe waren. We hebben nog in het 'Noodle Asia' gegeten in het restaurant binnen de Venetian en van daaruit naar bed. Morgen een lange dag bij de Custoumer Counsil.

 

DAG 4

Zondag 5 mei, Vandaag deelname aan de EMC Custoumer Counsil. Yep op een zondag de hele dag. Van 10 tot 17 uur. Het weer was vandaag redelijk dus aan de andere kant was het weer niet zo erg. Chantal gaat lekker shoppen op de strip. Het was een enerverende dag waarbij ik veel leuke nieuwe mensen heb ontmoet. Veel positieve discussies en veel gelachen. In de tussentijd al een tijdstip met Hilmi afgesproken. Om 5 pm kwam Hilmi dus langs al kijkende door de kier van de deur. Lachuh hoe hij mij altijd weet te vinden. Nog even bijgeklets en een afspraak gemaakt om te gaan eten. Ik blijf 'm maar tegen komen, geweldig! Afijn tegen 6:30 pm de auto voorgereden bij de Mirage. Daar verblijf hij. EMC heeft ook crisis schijnbaar. Vandaar uit naar Rio. Dit casino ligt iets buiten de strip maar hier heb je een geweldig overzicht op de Strip. Eten was wel erg duur daar. Mijn god met drie man 147 dollar kwijt. En niets bijzonders he. De steak was wel lekker, maar dat is die overal wel. 's avonds doorgereden naar Fremont street. Dit is de oude strip. Hier was het toch een partij gezellig en druk. diverse bandjes om de zoveel meter. Een 'idioot' die in z'n ontblote bovenlichaam stond te dansen alsof hij al 5 dagen non stop aan de drugs was.  Deze even op en af gelopen. Hilmi weer bij de Mirage gedropt en wij de Bar in en Wouter opgezocht in de Palazzo. Die melde zich nog vrij laat. Daar de nodige biertjes (corona's) gedaan. Wouter naar Bed, en Richard kwam aanlopen. Uiteindelijk ergens tegen 2.30 am ons op bed gegooid. 

 

DAG 5

Maandag 6 mei, Weer is een beetje bewolkt maar tussen de bewolking schijnt de zon behoorlijk warm. Eigenlijk stond Death Valley op, maar om toch weer een paar uur te rijden hadden we geen zin in. Hier zijn we samen met Richard de strip opgelopen na een ontbijtje bij Denny's. De dag een beetje genomen en alles rustig aangedaan. Wel nog last minute tickets gescoord voor David Copperfield. Chantal heeft zich halverwege de strip nog de voeten laten masseren want die deden pijn van het lopen. Tja een gewaarschuwd mens telt voor twee. Op de terug weg heb ik Richard ge√Įntroduceerd bij Outback Steakhouse wat hij helemaal geweldig vond. Even verzorgt en met de auto naar MGM gereden om daar de show te doen. Ik moet zeggen dat ik niet verpletterd werd door de show van David Copperfield. Slecht was hij ook niet, maar heel goed ook niet. Afijn we hebben een leuke avond gehad. Bij terugkomst in de Venetian nog een uurtje gegokt (21en) en hoppa deze keer 160 dollar gewonnen. Het geluk was aan mijn zijde, maar het was alweer 1 am en ik heb de volgende dag een video Interview bij EMC.

 

DAG 6

Dinsdag 7 mei, Vandaag begint voor mij EMC World. Vroeg op de keynote te doen en vervolgens mijn video Interview met EMC. Chantal is gaan shoppen. 11.30 uur mijn Video Interview. Technisch gezien vond ik het niet geweldig gegaan. We zullen zien wat er van gemaakt kan worden. Word dus genoeg knippen en plakken. Het was wel leuk dat ik een Apple TV kreeg. Mooi daar heb ik er genoeg van in huis. Tegen de middag zijn we met Richard de strip op en af gelopen. Blijft een wereld tocht die Strip met de nodige pijn aan de voeten. Weer terug bij het hotel zijn we de eerste keer bij de McDonald gaan eten. Nadat de buikjes weer eens veel te vol waren even uitgebuikt op bed zijn we ons gaan verzorgen voor de nodige parties. De eerste was om 6.30 PM, EMC Customer Awards Reception. Deze was op uitnodiging van Gemma Brown i.v.m. het interview in TAO in de Venetian. De ambiance is geweldig echter we konden niet lang blijven omdat ik om 7.00 PM weer een Party had, Community Appreciation Event + Exclusive Elect Hour. Deze was in de Zebra Lounge at the Palazzo. Hier zijn we tot een uurtje om 9.00 PM gebleven en toen achter de Black Jack tafels gedoken om mijn geluk eens op de proef te stellen. En JA het geluk was aan mijn zijde.

 

DAG 7

Woensdag 8 mei. Het weer is nu al twee dagen redelijk bewolkt. blijf wel warm maar de zon is weg. Jammer eigenlijk, maar tja als je binnen zit heb je niet veel zon nodig. Chantal vertrekt met Richard naar de Primm Las Vegas outlet. Zo'n 40 minuten rijden van de strip af. Tegen de late middag na heel wat afgestruind te hebben over de Solution Pavilion hebben zijn we met Richard naar Fremont gereden. Dit is echt een stuk gezelliger dan de Strip al was het overdag rustig. Op de terugweg nog wat Wedding Chappels bezocht en gefotografeerd. Leuk dat ik diegene naar binnen loop waar Adam Curry getrouwd. Even de prijsstelling opgevraagd en heel kort wat ideeen opgedaan voor volgend jaar. Weer op de strip zijn Chantal en ik gaan eten bij Outback Steakhouse. Blijft een geweldig restaurant. Nadat de buikjes weer eens veel te vol waren. Man dat blijven kilo's vlees wat je krijgt, verschrikkelijk lekker maar gewoon veel. hebben we ons in de avond verzamelt bij de v-Bar in de Venetian om daar richting Hal 1 te gaan. Er is namelijk vanuit EMC een Bruno Mars concert geregeld. Was Fun! Uiteraard had ik nog een andere kleine verplichting. Ik had een uitnodiging van Stepan Fosket om naar Tech Field Day's Buzzword Bash te komen in Nine Fine Irishmen at New York, New York. Hier zijn we met de auto heen gereden, deze trip konden onze voeten niet meer dragen. Hier zijn we overigens niet lang gebleven. Uiteindelijk ons geluk weer beproeft aan de Black Jack tafels. Yep het geluk zat er weer in. Overigens heb ik vandaag nog examen gedaan voor de Cloud Architect specialist. Damn niet gehaald. Was ook een lucky shot aangezien het meer dan een jaar geleden was dat ik geleerd had.

 

DAG 8

Donderdag 9 mei. Vandaag veel te lang uitgeslapen, ik schrok 09.30 AM wakker. Dus snel aangekleed gordijnen open en verdorie weer bewolkt. Eigenlijk zouden we naar de Valley of Fire rijden. Een kleine 40 minuten van de strip af. Maar ja dat had geen zin met dit weer. Dus zijn we eerst bij Denny's gaan ontbijten en ben ik toch nog het examen gaan toen. Dit was een Close call, 12.30 PM zouden de laatste examens gedaan kunnen worden. Raad eens hoe laat ik binnen kwam. Maar ik heb 'm gehaald. Yes de titel EMCCA is binnen. Met vreugde zijn we dus de hele middag gaan shoppen in de Premium Outlet Las Vegas North. Er ligt eentje ten noorden en ter zuiden van de strip. Hier tassen vol kleding geshopt. Als we dit maar in de koffers krijgen. Om het ons maar makkelijk te maken zijn we voor de tweede keer naar de McDonalds gegaan. In de buurt dus van de Premium. Zo goed herkenbaar dat de pracht en praal is en letterlijk 2 km verderop je in de sloppe wijken en achterbuurt van Vegas zit. Ook nog even een cadeau opgepikt voor Tom in de Forum shop op de strip en langzaam onze koffers inpakken. Vanavond gaan we nog met EMC Nederland naar een show in de Ceasar en dan duiken we een beetje vroeg, tja wat heet vroeg het bed in. Morgen is het avontuur weer voorbij en moeten we vroeg naar het vliegveld. 

 

DAG 9

Vrijdag 10 mei. Aan alles komt een eind. Zo ook weer aan deze geweldige week. Las Vegas blijft een geweldige maar ook verschrikkelijke plek. Veel mensen ontmoet en veel bijgepraat en weer veel gezien. Chantal had de strip wel na 3 dagen gezien. Is ook wel typisch. De strip is natuurlijk geweldig, maar als je drie dagen casino in en uit loopt en alleen maar belletjes en al het 'geld' hoort rinkelen ben je er wel klaar mee. Uitchecken was eenvoudig. Gewoon via de TV in het menu op uitchecken klikken en klaar. Auto genomen en langzaam richting de vlieghaven gereden. Auto inleveren en op de bus richting het vliegveld. Uiteraard stappen we aan de verkeerde Terminal uit (wat volledig mijn schuld is). Zo zie nu maar weer ergens op een shuttle te springen om bij de juiste terminal te komen. Ondanks we tijd genoeg hadden begon ik m wel een beetje te knijpen aangezien we roltrap op, links, recht naar buiten weer naar binnen oversteken etc. Ik zag het me gewoon weer doen, te laat helaas u heeft uw vlucht gemist. Al bij al op tijd bij de juiste terminal. Zo nu onderweg naar Seattle met een overlay van 5 uurtjes. Pfff. Al bij al viel de vlucht en de overlay wel mee. Nog wat gegeten en wat rondgehangen en klaar voor de vlucht naar Amsterdam. Ondanks een vlucht van 10 uur was het weer goed te doen. In Amsterdam nog twee uurtjes rijden voordat we thuis zijn.

 

 

Download Free Designs http://bigtheme.net/ Free Websites Templates