• A Guide to Disaster Recovery in the CloudLearn how VMware vCloud¬ģ Air‚ĄĘ Disaster Recovery provides an affordable cloud-based solution to protect your applications and data.
  Please register now for a free copy of this e-book.

  Download
 • ¬†Dell EMC Elect 2017¬†

  Dell EMC Elect represents an unprecedented opportunity for members to receive exclusive access, privileges, and status in appreciation for their contributions to the Dell EMC community.

  Read more

 • Demo Image Everything you need and nothing you don‚Äôt. EMC MOBILE is the essential tool for those of us who live EMC. Now your documentation library is available and in-sync online or off direct from the EMC Cloud

  Download

 • Mikes AppMikes.eu App listed in Top Free Business App Windows Store. This simple but very clear app shows all the new posts from this site. Available for Windows 8 and 10. Try it out!

  Download
 • Demo ImageWhy Advertise on Mikes.eu

  Mikes.eu traffic varies depending on the post. We have a VERY focused audience in the Virtualization, Storage and Cloud Marketing space. We have been ranked in the top 5 of Favorite Independent Blogger and one of the most visited website.

Print

Denver USA 2013

Written by . Posted in Trips USA

DAG 1

De trip Met Lufthansa LH 446 naar Denver moet nog beginnen en Lufthansa staakt. Zucht welliswaar vandaag 22 april en ik vlieg 23 april. Dat zal vermoedelijk dus voor een behoorlijke vertraging zorgen. In iedergeval morgenvroeg eerst de trein van Landgraaf naar Aachen en van daaruit naar Frankfurt waar zoals gepland we de vlucht naar Denver hebben om 13.20 uur. In FrankFurt treffen we ons met een paar man en dan kan de reis van 10 uur beginnen.

Na een lange vlucht gelukkig zonder vertraging aangekomen in Denver. Redelijk vermoeid door niet kunnen slapen in het vliegtuig stond de limo gereed om ons naar het hotel te brengen. na een ritje van een uur iedereen ontmoet en snel opgefrist om vervolgens te gaan eten en wat drinken. Afspraak was bij bier ook een glas water. het word aangeraden veel water te drinken omdat we in Colorade 1609,344 m boven de zeespiegel liggen wat de lucht zeer dun maakt. Drinken is dus een must. Gezellige boel, maar mijn jetlag begon me wel parten te spelen. Zie uit na de volgende dag dat een behoorlijke drukke en voorral lange dag gaat worden. 

 

DAG 2

Vandaag 24 april 2013 slechts vier uur geslapen, Jep, 2 am wakker. Na wat gewurgd werd ik weer ergens om 4 am wakker. Ohjee met zo'n lange dag te gaan word dat een moeilijke dag. Na een ontbijt waarvan je het gevoel dat je bakstenen hebt gegeten werd het tijd om naar de conventie te gaan. Strikt om 8 uur beginnen en 18 uur stoppen. En maar informatie opzuigen. Tussen de middag even buiten geweest in de zon. Kijk dan is die 20 graden lekker om van je JetLag af te komen. Na de laatste 'presenter' zijn we in een limo gestapt en gaan eten. Op het menu stond 'Fondue'. De limo heeft ons naar 'The Melting Pot' in Broomfield. daar werd uiteraard de eerste gang een kaasfondue die ik even heb overgeslagen. Tweede gang was al meer mijn stijl met vis en een wijn. leuke avond veel gelachen met de groep. Bij terugkomst in het hotel nog op dringend verzoek van Clair de bar in maar mijn Jetlag gaf al weer snel aan dat ik naar bed moest. 

 

DAG 3

Vandaag 25 april 2013 wederom 2 am wakker en ben uiteindelijk maar 5 am opgestaan. Vandaag een vroege start (7:15 uur) met een bezoek aan Nexgen Storage hier in Denver. Kwam dus goed uit dat ik al om vijf uur wakker was. Dit bedrijf is overgenomen door Fusion-IO en we hadden de primeur. Beeld en geluid moest ingepakt worden en iedereen met alles erop en eraan richting hoofdkantoor van Nexgen Storage om na 2 uurtjes weer terug te rijden. Wederom een druk strak geplande dag. Dat betekend 7.15 uur beginnen en klaar 6.30 PM. Dat is niet alleen een vermoeiende dag maar op een gegeven moment zuig je geen informatie meer op. 6.30 PM klaar en 7.00 PM weer beneden klaar staan om Thais te gaan eten om aansluitend met z'n allen te gaan bowlen. Later op de avond nog een drankje in de hotel bar gedaan en ons plezier nog later op de avond verschoven naar een andere bar. Yep de hotel bar sloot en we werden eruit gegooit. Dat maakte van alles een zeer korte nacht van 2.00 AM tot 6.00 AM.  

 

DAG 4

Vandaag 26 april 2013. Het weer is hier geweldig. Loopt al snel op tot 20 graden celcius. Vandaag de laatste spreker en dan zijn we klaar tegen de middag. Auto is uitgezocht en vanmiddag gaan we toeren. Na de lunch gezamelijk langzaam afscheid genomen van iedereen. John Obeto heeft me bij de Rental afgezet en daar kreeg ik een mooie upgrade aangezien er niets anders meer was in mijn categorie. Een leuke Dodge Charger. Terug gereden en de twee Italianen opgepikt en Ilja en Marco. Aangezien Denver Downtown maar op 20 minuutjes afstand lag zijn we dus DownTown in gereden richting 16th St Mall. Daar onze benen gestrekt en wat gedronken om vervolgens onze rit te vervolgen naar Boulder. In Boulder wat ook maar weer 20 minuten van het Hotel af lag de auto uiteindelijk in een garage geparkeerd. Boulder is een leuk klein plaatsje. Echt zo'n winkelstraat met artiesten veel mensen en jongere op de been. Daar moest door de andere de nodige de souvenirs voor het thuisfront gekocht worden. Uiteindelijk na de straat op en af gelopen te zijn moest ik een fatsoenlijk stuk vlees hebben. Die liflafjes de hele week had ik geen zin meer in. De keuze is gevallen op Aji/Leaf. Beetje sjiek en duur restaurant naar begrippen, maar mijn god wat een heerlijk stuk vlees gegeten. Op advies van de ober een flesje rode wijn van 48 dollar opgetrokken. Zal die niet voor niets aanbevolen hebben. Maar hij had wel mijn smaak. En toen het Toetje. een zeven lagen chocolade cake (7 layer chocolate cake, fresh berries). Mijn god dat was cement zo vast. Dat was minstens een cake van 7000 Kcal. Ilja en ik hebben de helft laten liggen en gevraagd of dat normaal was zo groot. Neu zegt de Ober, de Kok heeft een iets te groot stuk afgesneden. pfff Burp! Met een alweer volle buik en te weinig beweging de hele week terug gereden naar het hotel waar Ilja en ik nog even een Blue Moon biertje hebben gedronken weer terug in bed zijn beland. Alweer veel te laat. Ik kom maar niet in mijn ritme.

 

DAG 5

Vandaag 27 april 2013. Weer vroeg wakker maar wel een stralende dag met veel zon en zo'n 23 graden. Even een ontbijtje scoren ergens bij de lokale shoppingmall en dan rijden Ilja en ik richting Colorado Springs 'Garden Of The Gods'. Een rit van anderhalf uur is goed te doen. Aangekomen de auto geparkeerd en door het park gelopen. waanzinnig mooi en inmiddels ook waanzinnig warm hier, een graadje of 26. Grappig dat toen we op een hike trail liepen we ineens mensen tegen kwamen waarvan de vrouw die nog nooit buiten de US is geweest ineens Duits Sprak en sommige woorden Nederlands. Ze had een talen knobbel en vond het geweldig om deze talen zoveel mogelijk te spreken. Hier hebben we minstens 30 minuten mee staan spreken. Grappig dat haar man vertelde dat de berg die je iets verder op vertelde NORAD was. 


NORAD is gelegen in een ondergronds bunkercomplex in dus de Cheyenne Mountain in de Amerikaanse staat Colorado. Daar dus. Het woord luchtruim moet ruim worden genomen, want NORAD bewaakt zelfs elk stukje ruimteschroot dat in een baan om de aarde draait. De basis van NORAD ligt diep verscholen in een bergcomplex van Cheyenne Mountain, Colorado. Het is in staat een nucleaire aanval van meerdere megatonnen op korte afstand te weerstaan. En en het meest grappige is dat daar de serie Stargate is opgenomen. Altans de voorkant met de grote stalen deuren.

Volgende stop was het plaatsje Manitou Springs. Dit was een klein plaatsje waar veel Amerikaanse toeristen naar toe
 trekken. Hier wilde we even een echte Buffalo burger eten en hebben een tijdje op een terras vertoeft in het zonnetje. Veel muziek, veel mensen in de weer. Net Valkenburg voor Nederlandse begrippen. Hier kwamen overigens de meest bijzondere auto's en motoren langs. Meer Amerikaans dan dit kon niet. 

Eenmaal terug in het Hotel na de auto even afgetankt te hebben nog wat gedronken in de bar voordat we naar de film gingen. Ook weer zowat, een Bios met 24 zalen en een grote tja..snackbar. Hier een medium cola genomen want een Large was zo groot daar kon ik de tank van mijn auto mee volgooien. Uiteindelijk weer een latertje 1.30 am. Morgen koffer inpakken auto inleveren en richting huis. 

 

DAG 6

Vandaag 28 april 2013. Wederom een stralende dag. Iets langer geslapen. 7.15 am. Begin nu te wennen en dan ga je naar huis. Koffer inpakken, ergens een goed ontbijt scoren en auto inleveren. Ohja niet vergeten in te checken.

Het was een drukken week met een strakke planning en zeer lange dagen. Volgens mij was dit ook de reden waarom ik zo'n last van een jetlag had. Het lichaam kreeg geen tijd om te herstellen zeg maar ;-). Maar geweldige mensen weer leren kennen. Claire Chaplais en Stephen Foskett hebben uiterst hun best gedaan om alles zo compleet mogelijk te maken. Colorado was fun. Nu snel naar huis, vrouw ophalen en dan naar Vegas Baby.

 

Download Free Designs http://bigtheme.net/ Free Websites Templates