• TRONTRON is one of the largest blockchain-based operating systems in the world. TRON is an ambitious project dedicated to building the infrastructure for a truly decentralized Internet.

  Download
 •  Dell EMC Elect 2018 

  Unfortunately the Dell EMC Elect program has been canceled with the merger between dell and emc after 1 year.

  Read more

 • Demo Image Everything you need and nothing you don’t. EMC MOBILE is the essential tool for those of us who live EMC. Now your documentation library is available and in-sync online or off direct from the EMC Cloud

  Download

 • Mikes AppMikes.eu App listed in Top Free Business App Windows Store. This simple but very clear app shows all the new posts from this site. Available for Windows 8 and 10. Try it out!

  Download
 • Demo ImageWhy Advertise on Mikes.eu

  Mikes.eu traffic varies depending on the post. We have a VERY focused audience in the Virtualization, AI, Blockchain, Storage and Cloud Marketing space. We have been ranked in the top 5 of Favorite Independent Blogger and one of the most visited website.

Introduction TronLink

Written by Roy Mikes on Sunday, 29 July 2018. Posted in General

TronLink is je ticket naar het "land" van gedecentraliseerde applicaties op de Tron-blockchain.

Wat is TronLink?

TronLink vereenvoudigt de toegang tot de Tron Blockchain, waardoor het heel gemakkelijk te gebruiken is. Omdat het een browser-extensie is, heeft deze de mogelijkheid om de content van een website te verbinden met een beveiligd platform waarop je transacties kunt verzenden, ontvangen en ondertekenen.

TronLink biedt vergelijkbare functionaliteit als de desktop wallet en biedt tegelijkertijd een beknopte, maar uitgebreide developer API voor Tron-toepassingen aan. De extensie wordt uitgevoerd in een sandbox-omgeving en gebruikt robuuste codering om uw wallet details te beveiligen. Ongeacht het aantal accounts, TronLink houdt uw geld (tokens) veilig. Gebruikers hebben de keuze om bestaande accounts te importeren terwijl ze nog steeds de mogelijkheid hebben om extra accounts te genereren.

Met deze geavanceerde functionaliteit komt de focus van TronLink echt aan het licht 

 

Websites toestaan interactie te hebben met Tron Blockchain

TronLink biedt websites met een eenvoudig te gebruiken ontwikkelaarinterface die de mogelijkheid biedt om rechtstreeks te communiceren met Smart Contracts op de Tron-blockchain.

Slimme contracten vormen de basis voor alle DApp's. Je bent wellicht bekend met de 'CryptoKitties' van Ethereum. Dergelijke toepassingen op de Tron Blockchain zijn nu mogelijk dankzij TronLink. Ontwikkelaars kunnen de API van TronLink gebruiken om de ondertekening en verzending van transacties via TronLink aan te vragen. 

TronLink lost een groot probleem op dat de Tron Community momenteel heeft - er is een prachtig platform maar hebben geen eenvoudige, veilige manier om ermee te communiceren. 

Sommige mogelijkheden die voorheen onmogelijk waren, zijn nu gemakkelijk te bereiken.
Je zult games, applicaties, sites en meer zien - allemaal gevoed door de Tron Blockchain via TronLink.

Voorbeeld use case van TronLink

Een mogelijke use case voor TronLink is een stemknop. Stel je voor dat je naar een webpagina van vertegenwoordigers gaat en je ziet een knop met de tekst 'Stem'.

Door TronLink te integreren, is de ontwikkelaar in staat om stemfunctionaliteit rechtstreeks in webpagina's in te bedden. Je hoeft niet langer handmatig informatie te verzamelen en uit te wisselen voor stemmen - de functionaliteit is er met één klik op de knop.

TronLink is vanaf 31 juli beschikbaar in de Chrome Web Store.

 

<<  4 5 6 7 8 [910 11 12 13  >>  
Download Free Designs http://bigtheme.net/ Free Websites Templates